بخش تولید کشور با مشکلات زیادی روبروست و بارها درخصوص مشکلات و موانعی که بر سر راه تولیدکنندگان کشور قرار دارد سخن گفته شده است ولی همچنان بسیاری از مشکلات قدیمی نه تنها مرتفع نشده بلکه موانع جدیدی نیز به آن اضافه شده است.
علیرضا حسین آباد، مدیرعامل نساجی بروجرد در گفتگو با مرکز اطلاع رسانی مجمع کارآفرینان ایران اظهار کرد: به دلیل کمبود برق از ابتدای سال جاری تا شهریورماه مطابق مصوبه مشترک وزارت صمت و وزارت نیرو مقرر شد این شرکت در ماه های خرداد و شهریور 35 تا 40 درصد و در ماه های تیر و مرداد نیز با 50 درصد کاهش مصرف برق فعالیت داشته باشد.
مدیرعامل نساجی بروجرد تاکید کرد: تولید شرکت نساجی بروجرد به دلیل قطعی برق از ابتدای خردادماه تا اواسط شهریورماه با کاهش 50 درصدی روبرو بوده است. این درحالی است که هزینه های جاری ثابت بوده است. بنابراین این موضوع باعث شد زیان زیادی به این شرکت وارد شود.
حسین آباد در ادامه به تبعات قطعی برق اشاره کرد و گفت: در کارخانه دیگ های روغنی وجود دارند که با هربار قطعی برق بلافاصله خنک می شوند، بنابراین بعد از وصل شدن برق مجددا باید دیگ های روغن داغ شوند که این فرایند زمان بر است. به عبارتی یک شیفت کاری با قطعی برق مواجه هستیم و یک شیفت کاری نیز زمان برای داغ شدن این دیگ ها و راه اندازی خط تولید نیاز است. از همین رو عملا یک شیفت کاری مفید تولید انجام می شود؛ اکنون با این شرایط تصور کنید چه میزان زیان به این شرکت وارد می شود! و سوال اینجاست که این زیان چگونه باید جبران شود؟ و برای چه کسی اهمیت دارد؟ از سویی دیگر در فصل زمستان نیز با قطعی گاز مواجه هستیم و مجددا خط تولید متوقف می شود.
وی در ادامه گفت: امیدوار هستم مسئولین امر فکر اساسی کنند. در موضوع برق اقدام اثرگذاری صورت نگرفت. امیدوارم پیش بینی و تدابیر لازم برای فصل زمستان شده باشد.
مدیرعامل نساجی بروجرد افزود: باید یارانه انرژی ویژه بخش صنعت درنظر گرفته شود، چراکه قیمت حامل های انرژی برای صنعت گران تمام می شود و در نتیجه روی قیمت تمام شده محصول تاثیر مستقیمی دارد.
مدیرعامل نساجی بروجرد با اشاره به اینکه صنعت نساجی نمی تواند بهره های بانکی 30 درصدی را تحمل کند و صرفه اقتصادی ندارد گفت: مشکل دیگری که با آن مواجه هستیم موضوع واردات ماشین آلات است. باید شرایط برای ورود تجهیزات و ماشین آلات تسهیل شود. این جای تاسف دارد که صنعت نساجی با سطح اشتغال زایی و سودآوری که می تواند داشته باشد به میزان کافی به آن توجه نمی شود.