دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی گفت: شخصا مصمم هستم که باید رابط شرکت ها، موسسات و کارخانه های تولیدی با شخص رئیس جمهور، شما کارآفرینان باشید.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی مجمع کارآفرینان ایران؛ حسین مرعشی در جمع تعدادی از کارآفرینان با اشاره به عملکرد مثبت مجمع کارآفرینان ایران گفت: متاسفانه عده در کشور با ایجاد انجمن های متعدد تنها به دنبال منافع شخصی و سوءاستفاده هستند اما مجمع در تمام این مدت اثبات کرده است که خالصانه در حال فعالیت و کمک به رشد کشور در حوزه های اقتصاد و صنعت است.
وی با اشاره به عنصر مهم زمان و نقش آن در عرصه سیاست گذاری بیان کرد: متاسفانه مدیران جمهوری اسلامی ایران آنطور که باید و شاید ارزش و عنصر زمان را در سیاست گذاری ها و به تبع ان در پیگیری امور لحاظ نمی کنند.
مرعشی با بیان اینکه شخصا مصمم هستم که باید رابط شرکت ها، موسسات و کارخانه های تولیدی با شخص رئیس جمهور ، شما کارآفرینان باشید، افزود: من این پیشنهاد را نیز به رئیس جمهور ارائه دادم که ما می توانیم اقتصاد کشور را بزرگ کنیم.
دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی مطرح کرد: ما می توانیم با افزایش تولید نفت ایران به طور مثال از سه و نیم میلیون بشکه به پنج و نیم میلیون بشکه، درآمد و منابع جدید را برای ایجاد و اجرای پروژه های جدید اقتصادی در نظر بگیریم.
مرعشی تصریح کرد: به طور مثال ما بخشی از این هزینه را می توانیم در صندوق توسعه ملی ذخیره و آن را در راستای حمایت از بخش خصوصی در نظر بگیریم و بخش دیگر آن را در راستای توسعه زیرساخت های کشور مانند ایجاد نیروگاه های تولید برق و خطوط ریلی هزینه کنیم.
وی بیان کرد: ایران نیازمند ۴۰ هزار کیلومتر راه آهن سریع السیر برقی است که رئیس جمهور می تواند از محل فروش نفت و با کمک صندوق های بین المللی قراردادها را امضا کرده و در طول این چهارسال تحولی عظیم را در ایران رقم بزند.
دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی با اشاره به بحران بیکاری در کشور گفت: اگر ما بتوانیم قطب های صنعتی جدید به شعاع 30 الی 40 کیلومتری در 150 نقطه کشور از طریق بخش خصوصی و کمک دولت( اعطای اعتبارهای بلند مدت با سود کم به بخش خصوصی) از محل صندوق توسعه ملی ایجاد کنیم می توانیم مشکل مهاجرت و حاشیه نشینی را به طور بالقوه حل کنیم.
وی گفت : این چند ایده به دکتر پزشکیان ارائه شده است ، لذا اگر بتوانیم چهارچوب های مورد نیاز را با بخش خصوصی ایجاد کنیم می توانیم به طور واقعی کشور را صنعتی نماییم. شما نمایندگان بخش خصوصی باید بتوانید از خاک کشور طلا بسازید.
در این نشست ابراهیم عسگریان عضو هیئت مدیره مجمع کارآفرینان ایران و کارآفرین گروه صنعتی شیشه کاوه با اشاره به وضعیت ناترازی انرژی و قطعی مستمر برق در کشور گفت: متاسفانه در حال حاضر و با وجود قطعی های گسترده برق تنها ۶۵ درصد واحدهای تولیدی مشغول به کار هستند.
وی افزود: این روزها کارخانه ها و واحدهای تولیدی به علت قطعی برق ناچار به خرید ژنراتور هستند که برای کشور زیان بار است. در حقیقت کشور این روزها نیازمند کارخانه های جدید تولید برق است.
رضا رضایی کارآفرین گروه صنعتی آذین خودرو ، پدر صنعت قطعه سازی خودرو ایران نیز با بیان اینکه دنیا این روزها دستخوش تغییر و تحولات گسترده ای شده است، گفت: انقلاب فناوری در سراسر دنیا ماهیت و شکل صنعت و تجارت را تغییر داده است اما در مقابل هنوز در ایران به این سمت حرکت نکرده ایم.
وی با تاکید بر اینکه وضعیت ناترازی در همه حوزه ها به طور محسوس قابل لمس است، افزود: اگر تفکری که طی این سال ها در کشور جاری بوده ادامه یابد، وضعیت کشور بهبود پیدا نمی کند.
کارآفرین گروه صنعتی آذین خودرو با اشاره به اینکه صنعت کشور هفته گذشته دچار قطعی مکرر برق بود، گفت: مگر می شود یک کشور در طول یک سال، با سی درصد کمبود برق مواجه باشد؟.درخواست ما صنعتگران این است که هرچه سریعتر درخصوص طرح ها بازتعریف صورت گیرد و دولت تا حد امکان دست از دخالت در بخش خصوصی بردارد.
همچنین حمید کشاورز کارآفرین صنایع تولیدی کروز در ادامه این نشست گفت: چیزی که برای ما صنعتگران حائز اهمیت می باشد، این است که در کشور یک نگرش جدید حاکم شود، چراکه مدل های قبلی و نگرش های گذشته راهگشا مشکلات کشور نبوده و نخواهند بود.
مسعود سزاوار قائم مقام مدیرعامل گروه صنعتی گلرنگ هم با اشاره به کارنامه بخش خصوصی در چهار سال گذشته خاطر نشان کرد: با استناد به آمارهای رسمی عملکرد بخش خصوصی، بخش دولتی و بخش خصولتی در کشور به طور شفاف مشخص و گویای همه چیز است.
وی با اشاره به هدف تشکیل مجمع کارآفرینان ایران گفت: مجمع کارآفرینان ایران با هدف ایجاد رابطه منطقی میان صنعت و کارآفرینان و دولت تشکیل شد. در آستانه انتخابات ریاست جمهوری نیز جلسه در مجمع کارآفرینان ایران میان پیشرانان و دکتر پزشکیان برگزار و قرار شد مجمع به عنوان مهم ترین ذی نفع در کنار دولت مشاوره های لازم در حوزه تولید و صنعت را ارائه کند.
سزاوار با بیان اینکه منافع صنعتگران به منافع کل کشور گره خورده است، افزود: اکنون پرسش صنعتگران از دولت جدید این است که آیا مسیر کشور قرار است تغییر کند یا خیر؟ متاسفانه اگر تعامل میان بخش صنعت و دولت برقرار نباشد فرصت های بسیاری از دست می رود.
علی کرمی مدیرعامل هلدینگ مادیران نیز در این جلسه با بیان اینکه انتخابات پنجره کوچکی بود که به روی مردم با امید به رفع مشکلات و تنش های موجود باز شد و امیدوارم که با استعانت از خداوند متعال ایران بتواند از این شرایط اقتصادی عبور کند.
وی افزود: بنده صراحتا معتقدم اگر دولت جدید به تمام مواردی که رهبری به آن اعتقاد قلبی دارد توجه کند مشکلات کشور حل خواهد شد.
مدیرعامل هلدینگ مادیران با اشاره به توجه و تاکید رهبری به نقش و جایگاه بخش خصوصی گقت : رهبر معظم انقلاب همواره معتقدند که باید شرکت ها به بخش خصوصی و واگذار شود اما عده ای در همین بخش مخالف اند. اما اگر رئیس جمهور محترم همین بخش از سخنان رهبری را عملیاتی کند قطعا بسیاری از مشکلات کشور حل خواهد شد.
همچنین حمیدرضا غزنوی دبیر کل مجمع کارآفرینان ایران با بیان اینکه در حال حاضر صنعتگران در 20 رشته صنعتی در این مجمع عضو هستند، گفت: تولیدات کارخانه ای کشور اکنون در دستان بخش خصوصی قرار دارد و کارافرینان بیشترین سهم را در تولید کالاهای مورد نیاز کشور دارند و تقریبا می توان گفت نقش و سهم دولت در این بخش بسیار ناچیز است.
وی افزود : دولت اقای پزشکیان همین یک مورد را دقیق واکاوی کند که چرا بخش خصوصی در حوزه تولید موفق عمل کرده و توانسته با وجود محدودیت های موجود بهترذین عملکرد را از خود به نمایش بگذارد .
وی گفت : کاملا مشخص است که هرجا دولت نقش خود را کمرنگ کرده و به بخش خصوصی اعتماد کرده این بخش کارنامه ای قابل دفاع از خود ارائه کرده است به همین دلیل به دولت اقای پزشکیان صادقانه و دلسوزانه توصیه می کنیم با اعتماد کامل به بخش خصوصی دولت را سبک کنید و اجازه پرواز به کارافرینان در ارتفاعات بالا را بدهید ، چون بدون تردید با کوچک ماندن کارافرینان و شرکت های تولیدی نمی توان در بازارهای جهانی با رقبای قدر رقابت کرد.