پزشکیان: سایپا و چند شرکت دیگر واگذار می‌شوند

تصویر پزشکیان

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، از برنامه دولت برای واگذاری سایپا و چند شرکت دیگر خبر داد و تأکید کرد که دولت به دنبال واگذاری واقعی شرکت‌هاست، نه خصوصی‌سازی به شیوه خصولتی.

پزشکیان در گفت‌وگویی تلویزیونی به مناسبت دومین سالروز تحلیف ریاست‌جمهوری، درباره برنامه دولت برای واگذاری بنگاه‌های دولتی و شرکت‌های بزرگ گفت: «واگذاری واقعی با خصولتی کردن فرق دارد.»

واگذاری سایپا در برنامه دولت

رئیس‌جمهور اعلام کرد سایپا و چند شرکت دیگر نیز در ادامه مسیر واگذاری ایران‌خودرو، در برنامه دولت قرار دارند.

پزشکیان با اشاره به واگذاری ایران‌خودرو گفت: «کارخانه ایران‌خودرو را که واگذار کردیم، وزیر اقتصاد دولت استیضاح شد.»

وی این موضوع را نمونه‌ای از مقاومت‌هایی دانست که در مسیر اجرای برخی سیاست‌های دولت وجود دارد.

رئیس‌جمهور تأکید کرد دولت در اجرای برنامه‌های خود با مقاومت‌هایی روبه‌رو می‌شود و واگذاری شرکت‌های دولتی نیز از این قاعده مستثنی نیست.

تأکید دولت بر خصوصی‌سازی واقعی

پزشکیان با اشاره به برنامه دولت برای واگذاری شرکت‌های دیگر گفت هدف دولت، انتقال واقعی مالکیت و مدیریت شرکت‌هاست. او تأکید کرد که دولت نمی‌خواهد واگذاری‌ها به ایجاد مجموعه‌های خصولتی منجر شود.

رئیس‌جمهور گفت: «شرکت‌های دیگری هم در برنامه واگذاری دولت قرار دارند؛ منظور دولت واگذاری واقعی است، نه خصولتی‌کردن.»

بر اساس اظهارات پزشکیان، سایپا یکی از شرکت‌هایی است که دولت برنامه واگذاری آن را دنبال می‌کند. جزئیات این واگذاری و زمان اجرای آن هنوز اعلام نشده است.