در پی حادثه آتشسوزی در کارخانه گروه صنایع غذایی سولیکو (کاله) واقع در آمل، جمعی از کارآفرینان و فعالان برجسته بخش خصوصی، با صدور بیانیههایی، حمایت همهجانبه خود را از این مجموعه اعلام کردند.
در این پیامها، ضمن ابراز تأسف از وقوع این حادثه، بر آمادگی کامل جهت کمکرسانی و مشارکت در فرآیند بازسازی مجموعه تأکید شده است.
کارآفرینان همچنین، گروه کاله را یکی از خوشنامترین و ارزشمندترین برندها در «خانواده بزرگ صنعت بخش خصوصی» توصیف کرده و برای مدیران و کارکنان آن در عبور موفقیتآمیز از این شرایط ، آرزوی توفیق نمودند.
دبیرکل مجمع کارآفرینان نیز در پیامی، ضمن ابراز همدردی با مدیریت گروه سولیکو، آمادگی کامل این مجمع را برای هرگونه خدمترسانی به شرکت کاله اعلام کرد.
مجموعههای بزرگی همچون هلدینگ میهن، گروه صنعتی-پژوهشی زر، گروه دنیای ماموت، گروه صنعتی آذین خودرو، گروه تولیدی صنایع غذایی ب.آ، شرکت کیسون، شرکت عالیفرد (سنایچ)، گروه صنعتی گلرنگ، شرکت تعاونی تولیدی نویدکاران (محصولات غذایی برتر)، گروه راک، شرکت کویر موتور، گروه کارخانجات مقصود، گروه صنعتی یاران (مجتمع معدنی-صنعتی آهن و فولاد بافق)، شرکت کولر هوایی آبان، شرکت شیمایی بهداش، هلدینگ عالیس، شرکت نفیس، شرکت عطرآگین، صنایع غذایی چیکا اصفهان و گروه صنعتی شیشه کاوه از جمله شرکتهایی بودند که حمایت خود را از مجموعه کاله اعلام نمودند.








