سفیر بلاروس در تهران: آماده افزایش همکاری‌های اقتصادی با پیشران‌های اقتصادی ایران هستیم

سفیر بلاروس در تهران: آماده افزایش همکاری‌های اقتصادی با پیشران‌های اقتصادی ایران هستیم

دمیتری کالتسوف سفیر کشور بلاروس در تهران با حمیدرضا غزنوی، دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران در محل دفتر مرکزی این مجمع دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی مجمع کارآفرینان ایران؛ حمیدرضا غزنوی با اشاره به روابط خوب دو کشور ایران و بلاروس گفت: دو کشور در حوزه اقتصادی و سیاسی روابط عمیق و رو به رشدی با یکدیگر دارند و از نتایج این روابط عمیق مردم در حوزه اقتصادی بهره‌مند می‌شوند.

غزنوی با اشاره به روابط سیاسی خوب و رو به رشد دو کشور گفت: روابط ایران و بلاروس شرایط بسیار خوبی دارد و باید تلاش کنیم تا از این روابط در حوزه توسعه اقتصادی و صنعتی بهترین بهره را ببریم.

وی ضمن معرفی مجمع کارآفرینان ایران و تبیین برنامه ها، اهداف و چشم انداز آن گفت: شاید در ایران، اقتصاد در اختیار بخش دولتی باشد ولی بخش تولید و صنعت در دست بخش خصوصی است.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران خطاب به  دمیتری کالتسوف تاکید کرد: اگر بلاروس به دنبال تولیدات کارخانه‌ای است. پیشنهاد ما این است که ارتباطاتتان را با بخش خصوصی ایران تقویت کنید و اگر به دنبال تامین مواد خام هستید تقویت ارتباط با بخش های اقتصادی دولت به شما پیشنهاد می‌شود.

وی با ارائه پیشنهادی مبنی بر امضای تفاهمنامه همکاری میان مجامع کارآفرینان ایران و بلاروس اظهار کرد: ارتباط کارآفرینان دو کشور به دلیل داشتن ظرفیت و جایگاه بالا می‌تواند به توسعه روابط همه جانبه کمک کند.ما در مجمع کارآفرینان ایران آماده هر نوع همکاری در این زمینه با کشور بلاروس هستیم.

همچنین در این دیدار، دمیتری کالتسوف، سفیر بلاروس با اشاره به سابقه روابط ایران و بلاروس گفت: راهبردی‌ترین ارتباط بین دو کشور اقتصاد است به همین دلیل سفارت بلاروس در تهران ۹۹ درصد فعالیت‌های خود را در حوزه اقتصادی و بازرگانی متمرکز کرده است. از همین‌رو اولویت ما حوزه اقتصادی است.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر حوزه مبادلات تجاری دو کشور سالانه بیش از ۳۰ درصد رشد داشته است گفت: افزایش حجم مبادلات تجاری هدف اصلی ماست و ما از اجرای پروژه‌های صنعتی مشترک استقبال می‌کنیم.

دمیتری کالتسوف، با اشاره به این که این کشور نیز تشکلی به مانند مجمع کارآفرینان ایران دارد که شرکت‌های بزرگ تولیدی را کنار هم جمع کرده است گفت: ما از برقراری ارتباط این مجامع نباید غفلت کنیم چراکه این مجامع ظرفیت‌های خوبی در توسعه اقتصادی دو کشور دارند.

سفیر بلاروس در تهران به ظرفیت‌ها و جایگاه صنعتی این کشور اشاره کرد و گفت: ۸ درصد تولیدات جهانی تراکتور و ۷ درصد سهم محصولات لبنی جهانی به بلاروس اختصاص دارد و کشور ما در حوزه ماشین آلات سنگین کشاورزی در دنیا صاحب نام و برند است.

کالتسوف، محصولاتی نظیر الیاف مصنوعی، کودشیمیایی، صنایع چوبی، لوازم آرایشی و بهداشتی و صنایع غذایی را از جمله کالا‌های صادراتی این کشور عنوان کرد و گفت: بلاروس در حوزه تولید و فرآوری گوشت جایگاه مناسبی دارد و ایران نیز به گوشت و فرآورده‌های آن نیاز دارد و ما آماده همکاری با ایران در این حوزه هستیم.

در پایان این دیدار، سفیر بلاروس در تهران دعوت مجمع کارآفرینان ایران را برای حضور در همایش «کارآفرینان» در ۲۹ بهمن ماه سال جاری را پذیرفت.

 

 

به اشتراک بگذارید