مجمع کارآفرینان ایران

ابراهیم عسگریان، را همگان به عنوان پدر صنعت شیشه و بلور می دانند. اشتغالزایی و خودکفایی دو هدف اصلی بنیان گذار گروه صنعتی شیشه کاوه است. وی با آغاز به کار این گروه صنعتی توانسته با توجه به نیاز کشور و صنایع داخلی به دنبال تحقق اهداف توسعه ای باشد و در بیشتر نقاط کشور و حتی خارج از کشور مجموعه های تولیدی وابسته به گروه صنعتی شیشه راه اندازی کرده است.

در خصوص برخی عناوین این کارآفرین و پیشکسوت صنعت و تولید ملی می توان به دریافت «نشان خدمت» از رئیس جمهور وقت جمهوری اسلامی ایران در سال 1383 و نشان و تندیس کارآفرینی «امین الضرب» اتاق بازرگانی تهران، اهدا نخستین «مدال کارآفرینی» مجمع کارآفرینان ایران به پاس تقدیر سال ها تلاش و تجربه ایشان اشاره کرد.

گروه صنعتی شیشه کاوه از سال 1361 با هدف تامین انواع ظروف شیشه ای خانگی در شهر صنعتی کاوه آغاز به کار کرده که فعالیت یازده کارخانه در شهر صنعتی کاوه ی شهرستان ساوه و اشتغالزایی بیش از ده هزار نفری در مناطق مختلف کشور ثمره ی خود کفایی این مجموعه ی صنعتی است. شرکت شیشه کاوه هم اکنون با بيش از ۳۵ سال تجربه به عنوان بزرگترين توليد كننده شيشه و بلور در بخش خصوصی در كشور ايران و منطقه شناخته می‌شود.

اين سازمان طيف وسيعی از فعاليت‌های شيشه خود را گسترش داده و با راه‌اندازی كارخانه شيشه تخت و آيينه ايران، شروع به توليد شيشه‌های فلوت با آخرين فناوری‌های ساخت شيشه نمود. اين محصول به واسطه شيشه گداخته روی بستر قلع مايع بدست می‌آيد. در حال حاضر كاوه اولين شركت شيشه فلوت ثبت شده در صنعت شيشه خاورميانه به شمار می‌رود.

گروه صنعتي شيشه كاوه كارخانجات خود را در داخل و خارج، با تكيه بر نيروی انسانی و همكاری كارشناسان متخصص تمامی رشته‌های آموزشی مطابق با استانداردهای بين‌المللی توليد و صلاحيت محصولات ايرانی را در جهان بنيان نهاده است.